Bun venit la Francize.ro!

Va multumim pentru utilizarea serviciilor noastre. Serviciile sunt oferite de Compania Inventure Franchise Consulting SRL cu sediul in Str. Aviator Maior Mircea Zorileanu, Nr. 39
Cod Postal 012053,  Sector 1, Bucuresti, Romania.

Conditii generale pentru utilizarea site-ului 

Compania Inventure Franchise Consulting [Inventure] a lansat site-ul www.francize.ro pentru a-si informa direct toti Vizitatorii si potentialii Vizitatori cu privire la activitatile intreprinse. Prin accesarea acestui site va asumati obligatia de a respecta conditiile generale de acces si de utilizare detaliate in cele ce urmeaza, precum si cadrul legislativ actual.

Definitii
In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

  • Vizitator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului
  • Serviciu – asigurarea accesului Vizitatorului la date si informatii transmise de echipa francize.ro prin Internet, cu ajutorul acestui site;
  • Companii asociate – persoane juridice sau fizice, parteneri ai echipei francize.ro.

Drepturi de proprietate intelectuala

Compania Inventure detine site-ului de fata, incluzand materiale precum fotografii, texte, sloganuri, desene, imagini si/sau secvente animate sonore sau nu. De asemenea, toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Inventure sau a unor companii asociate care au autorizat Inventure sa le utilizeze.

Inventure autorizeaza reproducerile atat in format tiparit, cat si in format electronic, cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa fie in conformitate cu dispozitiile legislative care fac referire la proprietatea intelectuala.

Drepturi de marca

Numele Inventure si logo-ul Inventure sunt marci inregistrate si apartin companiei Inventure Franchise Consulting.

In cazul in care nu este obtinut acordul Inventure, reproducerea, imitarea si utilizarea acestor marci constituie INFRACTIUNI si se sactioneaza conform legilor in vigoare.

Hyperlink-uri

Pentru a plasa un hyperlink spre site-ul www.francize.ro este necesara o autorizatie prealabila de la Inventure. Aceasta autorizatie trebuie sa fie redactata in scris. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.francize.ro.

Drepturile si obligatiile 

Compania isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau aceste Conditii Generale, modificarile facute astfel fiind considerate a fi acceptate de Vizitator daca acesta continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea Conditiilor Generale modificate pe Site.

Compania nu garanteaza in niciun fel calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic si functional precum si lipsa virusilor care ar putea exista pe Site. Astfel, Compania nu va putea fi tinuta raspunzatoare in niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de Vizitatori provenind din disfunctionalitati ale Site-ului.

Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Compania nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in Site este facuta numai pentru ajutorul Vizitatorului si nu implica sprijinirea de catre Companie a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu companiile lor.

Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Obligatiile Vizitatorului

Vizitatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Vizitatorul se obliga sa:

  • nu foloseasca site-ul francize.ro pentru a transmite materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
  • nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al Vizitatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de Vizitator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare Vizitator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Vizitatorii care incalca securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

Publicitate

Newsletterele Inventure|francize.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Inventure|francize.ro. astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, Vizitatorul se inregistreaza pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Vizitator, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea Inventure|francize.ro in acest sens.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Vizitator sau Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau apeland numarul de telefon +4-0723622253;

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Confidentialitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Vizitator catre Inventure|francize.ro, vor ramane in proprietatea Inventure|francize.ro

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Inventure|francize.ro acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. sunteti, de asemenea, de acord ca Inventure|francize.ro sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. Inventure|francize.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Inventure|francize.ro, Vizitatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Inventure|francize.ro: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru.

Actualizarea conditiilor generale

 Compania Inventure isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a actualiza oricand atat accesul la site, precum si Conditiile Generale. toate modificarile si/sau actualizarile vor fi aduse la cunostinta Vizitatorului de indata ce vor fi postate pe site; prin urmare, datoria Vizitatorului este sa consulte in mod constant aceasta rubrica pentru a verifica valabilitatea Conditiilor Generale.

Raspundere

 Inventure|francize.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Vizitatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al utilizarii informatiilor de pe site.

 Prelucrarea datelor cu caracter personal

Inventure|francize.ro este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 378158189626/03.09.2012.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Inventure|francize.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este: informarea Vizitatorilor privind activitati comerciale, de promovare a Bunurilor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Vizitatorului.

Prin completarea datelor in formularul de Contact/Inregistrare la newsletter, declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Inventure|francize.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 378158189626/  03.09.2012, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Inventure|francize.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Inventure|francize.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Vizitatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Inventure|francize.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Ghirlandei nr 2, Bloc N1, sc 2, ap 30, sector 6 Bucuresti, SC Inventure Franchise Consulting SRL va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Ghirlandei nr 2, Bloc N1, sc 2, ap 30, sector 6 Bucuresti,  – SC Inventure Franchise Consulting SRL , va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, Inventure|francize.ro poate furniza datele Vizitatorului cu caracter personal companiilor asociate cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile Vizitatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Inventure|francize.ro si Vizitatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Date de inregistrare: str. Ghirlandei nr 2, Bloc N1, sc 2, ap 30, sector 6 Bucuresti,  – SC Inventure Franchise Consulting SRL

email: office@francize.ro. tel: 0723.622.253