Vrei să îți scalezi afacerea, dar nu știi ce direcție să urmezi?

Ai un business care merită să fie și mai cunoscut , iar oamenii apreciază ceea ce faci? E timpul să aduci business-ul tău la nivelul următor.

Află care sunt pașii pentru creșterea afacerii tale și care rută de scalare poate fi atinsă cel mai eficient de business-ul tău! Programează o întâlnire gratuită cu experții noștri și primește răspunsuri clare și rapide pentru a-ți crește afacerea acum.

Este franciza metoda de creștere potrivită pentru business-ul tău?

Business-ul devine tot mai complex și rapid. Este esențial să decizi din timp modalitatea de scalare potrivită pentru afacerea ta.

Ce opțiuni ai: dezvoltare prin resurse proprii, asociere, joint venture, management, licențiere, franciză.

Gândește-te la franciză: ești dispus să împărtășești know-how-ul tău și să sprijini alți antreprenori? Francizarea poate fi provocatoare. Ești pregătit?

Dacă răspunsul este DA, programează o întâlnire cu experții noștri.

Instrument extraordinar de accelerare

Un prim aspect este dacă vrei să-ți crești afacerea în mod accelerat, francizarea este un instrument extraordinar pentru a accelera creșterea, permițând afacerii să se extindă rapid și să ajungă la un număr mult mai mare de clienți.

O bucată mică dintr-o plăcintă mult mai mare

Dacă ești genul de antreprenori care preferă o bucată mică dintr-o plăcintă mult mai mare, francizarea te ajută să-ți dezvolți afacerea fără să fie nevoie să investești sume mari de bani sau să te implici direct în toate aspectele afaceri.

Risc împărțit

Un alt aspect este disiparea riscului de business prin francizare. Riscul financiar este împărțit între francizor și franciza, ceea ce înseamnă că ești mai puțin expus la pierderi financiare.

Parteneri motivați

Francizații sunt adesea antreprenori motivați și implicați în succesul afacerii, ceea ce contribuie la creșterea și dezvoltare afacerii pe plan local.

Cum funcționează?

Iată 3 pași simpli prin care poți începe proiectul de francizare al afacerii tale

Aplici

Completează formularul, iar unul dintre consultanții noștri te va contacta în cel mult 24 de ore pentru mai multe detalii și pentru a stabili o întâlnire.

Ne întâlnim

Avem o întâlnire în care analizăm unde ești acum cu business-ul tău, care este realitatea și planurile tale de viitor și ce soluții de scalare ar putea fi potrivite pentru tine.

Primești oferta

După întâlnire vei primi propunerea noastră dacă decidem împreună că asta e cel mai bun pas.

De ce să îți programezi o întâlnire?

Fă primul pas în construcția sistemului tău de franciză/parteneriat.

Pentru cine este întâlnirea?

fondatorii afacerii

echipe de management

consultanți strategici

(dacă este cazul)

De ce să lucrezi cu noi?

sisteme de franciză construite de la A la Z în Romania
+ 0

One

stop shop

în România și la nivel internațional
+ 0 ani

"Construim infrastructura de business care permite antreprenorilor scalarea rapidă și sustenabilă."

Prin franciză sau alte modele de business colaborativ​

Așadar, de ce ÎNTÂLNIREA cu noi este potrivită pentru tine?

Afaceri care s-au francizat cu ajutorul nostru

Iată ce spun clienții noștri

 • Sunt foarte implicați in proiectele pe care le susțin. Felicitări!

  lupu bogdan Avatar lupu bogdan
  13/02/2022

  Este minunat sa găsești oameni care sunt dispuși sa te ajute pe termen lung și care sunt acolo pentru tine gata sa îți ofere tot sprijinul de care ai nevoie!

  Diana St Avatar Diana St
  13/02/2022

  O echipa dinamica, experimentata, profesionista si f amabila

  Leonard Guragata Avatar Leonard Guragata
  13/02/2022
 • Lucrez cu aceasta companie de mai bine de un an in dezvoltarea conceptului Bubble Waffles. A fost cea mai buna decizie facuta in pandemie. Profesionalismul, cunostintele, contactele cu care acesti oameni au venit la pachet au facut diferenta. Asa ca daca vrei sa accesezi o franciza sau sa iti francizezi afacerea, acesta este locul!

  Matei Cristian Avatar Matei Cristian
  13/02/2022

Întrebări frecvente

Momentul pentru a-ți franciza afacerea depinde de mai mulți factori, precum maturitatea afacerii, succesul în piață și disponibilitate a resurselor necesare pentru a dezvolta o rețeaua de franciză. Concret, din punct de vedere al profitabilității minime, ca să ai orientare în funcție de segment. În segmentul de horeca ai avea nevoie de o profitabilitate undeva între 10 și 15%, ca să ai o marjă suficientă să poți franciza. În zona de servicii, profitabilitatea este ceva mai mare, spre 15-20% iar în retail, tipic, ce vedem este undeva între 10-12%.

 

Răspunsul scurt este nu. Francizarea este o investiție pe termen lung și care produce rezultate când ajungi să ai o rețea. În primul an, fii pregătit să investești în dezvoltarea rețelei. Rezultatele vor veni ulterior. Dacă vrei să marchezi profitul din prima franciză vândută, vei frâna considerabil dezvoltarea afacerii tale.

Francizarea nu este o schemă rapidă de îmbogățire. Dacă scopul principal este să obții venituri rapidă de pe urma primei francize, este posibil să nu acorzi suficientă atenție dezvoltării sistemului și să pui în pericol succesul întregii rețele.

Costurile asociate cu dezvoltarea unei rețele de franciză variază în funcție de dimensiunea și complexitatea afacerii tale. Este important să estimezi costurile inițiale și pe termen lung, precum și investițiile necesare pentru asigurarea suportului, dezvoltarea materialelor de marketing și instruirea francizațiilor. Dar este nevoie de resurse și dedicare pentru ca proiectul să fie un succes. Nu există francizare fără alocarea de resurse

Aplică și vezi care sunt pașii de scalare potriviți pentru afacerea ta

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de unul dintre experții/ consultanții noștri.