BOOTCAMP Francizare: Îți clarifici într-o zi de lucru intensiv dacă francizarea afacerii este pentru tine

Oamenii din jurul tău apreciază afacerea ta, iar tu primești propuneri de parteneriate și franciză? 
Îți dorești să aduci business-ul tău la nivelul următor atunci când vezi succesul altora, dar nu știi cum? 
Francizarea afacerii tale poate fi o soluție.
Dar afacerea ta este pregătită pentru franciză? 

Acum ai șansa reală de a primi răspuns la toate întrebările tale pentru ca afacerea ta să crească, în cel mai scurt timp. Am pregătit un Bootcamp Intensiv de o zi pentru ca tu să faci primul pas în construcția sistemului tău de parteneriat.

Explorăm TOTUL ÎNTR-O ZI intensă de lucru. Cu tine, antreprenorul, și cu echipa ta de management.

Ce este BOOTCAMPUL de Francizare?

Bootcampul în vederea francizării reprezintă un workshop intensiv de o zi, în care o echipă de 2 consultanți seniori Franchwise, vin chiar în orașul tău pentru a te ajuta să accesezi un nou nivel de ordine în business. Vino alături de echipa de management și participă activ la Bootcamp. Identificăm împreună rutele de scalare, cât și punctele sensibile care necesită rezolvare înainte de a te apuca de francizare sau parteneriere.

Totul în doar o zi.

E momentul să iei în considerare francizarea afacerii tale. Consultanța oferită de Franchwise te va ajuta să clarifici dacă partenerierea (francizarea) poate fi un instrument de a atrage noi resurse pentru scalarea afacerii: fie că vorbim de resurse umane, financiare, oportunități de real estate sau control la distanță. Afli cum construirea unui sistem de franciză te poate ajuta în scalarea afacerii tale.

Bootcampul este util business-urilor cu o cifră de afaceri de peste 500.000 € și care au un model de business multiplicabil. Scopul este de a oferi claritate și clarificare asupra rutei de scalare, pașilor de urmat în francizare sau parteneriere și să poți avea un plan realist de francizare al afacerii tale în mod sustenabil.

Întregul proces se bazează pe timpul și disponibilitatea ta si a echipei tale. Așadar, vom programa o întâlnire atunci când ownerul, cât și oamenii cheie din echipa de management a afacerii pot fi prezenți.

Te regăsești în cele de mai jos? Te așteptăm la Bootcamp.

 • ai un model de afacere care consideri că se poate replica;
 • ai o echipă de minim 2-3 persoane în managementul companiei (“lupii singuratici” nu prea fac performanță în franciză);
 • ai un mindset de scalare și deschidere la parteneriate strategice;
 • ai un business profitabil.

Evenimentul se va desfășura fizic, la locația voastră, deoarece este important să simțim energia și prezența voastră, să vedem și să înțelegem procesul și activitatea organizației.

Cum funcționează?

Iată 3 pași simpli prin care poți începe proiectul de francizare al afacerii tale

Aplici

Completează formularul, iar unul dintre consultanții noștri te va contacta în cel mult 24 de ore pentru mai multe detalii și pentru a stabili o întâlnire. Pasul următor este confirmarea condițiilor comerciale de Bootcamp.

Participi

Bootcamp-ul este o zi intensă de evaluări, recomandări din bunele practici locale și internaționale și interacțiune autentică, în care vei avea parte de un întreg proces de analiză a afacerii tale și suportul necesar pentru a înțelege dacă francizarea este o soluție pentru afacerea ta.

Primești

După bootcamp și analiza completă a afacerii tale, vei primi raportul de concluzii și recomandări pentru business-ul tău. Ești în punctul în care poți să iei cea mai bună decizie pentru business-ul tău, în mod informat.

Ce se va întâmpla la Workshop?

Pasul 5
Prezentarea bootcamp-ului
Îți prezentăm elementele sistemului de franciză (ce este franciza, care sunt metodele de scalare, ce conține pachetul de franciză, cadrul legislative etc.) și discutăm pe fiecare în parte pe baza unui checklist cu elementele pe care trebuie să le ai.
Pasul 5
Pasul 1
Prezentarea afacerii
Ne prezinți modelul tău de business sau îți facem o vizită la locație și parcurgem un checklist de evaluare a business-ului tău pentru a cunoaște afacerea ta.
Pasul 1
Pasul 2
Analiză
Analizăm împreună toate elementele esențiale pentru a te putea franciza, precum brandul tău, modelul afacerii tale, profitabilitate etc.
Pasul 2
Pasul 3
Motivație
Identificăm diferențiatorii tăi și motivația pentru proiectul de antreprenoriat/ franciză, precum și viziunea ta despre scalare.
Pasul 3
Pasul 4
Resurse
Trecem la pasul următor și identificăm care sunt resursele tale și care sunt cele de care ai nevoie pentru extinderea afacerii.
Pasul 4
Pasul 5
Raport de concluzii și recomandări
Dupa bootcamp, stabilim planul de acțiune necesar pentru implementarea sistemului de franciză a afacerii tale.
Pasul 5

De ce să participi la Workshop?

Pentru că este cel mai eficient mod de a îți clarifica dacă franciza poate fi un accelerator în afacerea ta.

Primești răspuns rapid la întrebările tale legate de proiectul de scalare și asistență din partea celor mai experimentați consultanți de franciză din România.

Eficiență și eficacitate

Explorăm într-o zi de lucru ce am fi făcut într-un audit de 6 săptămâni, ca să decizi dacă e oportun să te apuci de construcția sistemului de franciză.

Analiza de business

Identificăm punctele esențiale care ar putea să-ți afecteze dezvoltarea pe viitor sau care necesită rezolvare și pot să amenințe buna funcționare a firmei.

Know-how

Realizăm un transfer intens de know-how de franciză cuplat cu înțelegerea firmei pe principalele direcții și funcții. Scopul nostru este de a înțelege și de a ajuta afacerea ta.

Lucrezi la business pentru o zi

Împreună cu echipa ta vă oferiți o zi în care să ieșiți din operațional pentru a vă clarifica în mod detașat care sunt pașii importanți pentru business-ul vostru.

Raport de concluzii și recomandări

La final, primești un raport de diagnostic de după workshop, în care se setează ariile de acțiune și sintetizarea pașilor necesari de urmat.

Fă primul pas în construcția sistemului tău de franciză/parteneriat.

Cine poate participa?

Este o condiție esențială ca la workshop să participe un grup de minim 3 persoane din partea business-ului. Recomandat este să participe un grup de 4-5 persoane, pentru ca ideile și opiniile să fie discutate și dezbătute pe larg. Astfel, deciziile cele mai importante pot fi înțelese, aprobate și luate încă de la început.


fondatorii afacerii

echipa de management

consultant strategic

(dacă este cazul)

De ce să lucrezi cu noi?

+ 0
sisteme de franciză construite de la A la Z în Romania

One

stop shop

+ 0 ani
în România și la nivel internațional

"Construim infrastructura de business care permite antreprenorilor scalarea rapidă și sustenabilă."

Prin franciză sau alte modele de business colaborativ​

Fă cunoștință cu Franchwise

Raluca Voicu (Stanciu)

Sunt Raluca Voicu, co-fondator la Franchwise. Sunt unul dintre pionierii consultanței de franciză în Romania, cu peste 16 ani de experienţă. Am asistat împreună cu echipa mea peste 250 de contracte de franciză și peste 20 de masterfrancize.

Am construit o echipă de consultanți specializați pe franciza care să asiste afacerile din România să scaleze sustenabil.

Raluca Voicu (Stanciu)

Sunt Raluca Voicu, co-fondator la Franchwise. Sunt unul dintre pionierii consultanței de franciză în Romania, cu peste 16 ani de experienţă. Am asistat împreună cu echipa mea peste 250 de contracte de franciză și peste 20 de masterfrancize.

Am construit o echipă de consultanți specializați pe franciza care să asiste afacerile din România să scaleze sustenabil.

Raluca Voicu (Stanciu)

Sunt Raluca Voicu, co-fondator la Franchwise. Sunt unul dintre pionierii consultanței de franciză în Romania, cu peste 16 ani de experienţă. Am asistat împreună cu echipa mea peste 250 de contracte de franciză și peste 20 de masterfrancize.

Am construit o echipă de consultanți specializați pe franciza care să asiste afacerile din România să scaleze sustenabil.

Paul Voicu

Paul este specializat în pregătirea afacerilor pentru francizare. A coordonat peste 90 de proiecte de consultanță în România și internaționale cu cifre de afaceri cuprinse între 100 de mii euro și 25 de milioane euro anual.

Raluca Voicu (Stanciu)

Raluca este specializată în recrutarea partenerilor francizați și unul dintre pionierii consultanței de franciză din România, cu peste 12 ani de experienţă și peste 200 de contracte de franciză asistate de-a lungul carierei – atât francize simple cât și masterfrancize.

Av. Irina Vasile

Irina coordonează echipa de litigii din cadrul ZVD Attorneys care a obținut unele dintre cele mai importante precedente judiciare din România în materie de franciză. Este recunoscută și pentru expertiză sa în gestionarea cazurilor complexe de mărci europene și internaționale și pentru gestionarea abilă a portofoliilor mari de mărci.

Raluca Trifan

Raluca a devenit de curând CEO Eatvisory, companie de consultanță specializată în domeniul HoReCa și partener Franchwise. Viziunea sa este de a contribui la dezvoltarea sănătoasă a industriei ospitalității, oferind antreprenorilor educație financiară prin business coaching și consultanță, astfel încât aceștia să prospere și să își atingă obiectivele.

Așadar, de ce BOOTCAMP-ul este potrivit pentru tine?

Afaceri care s-au francizat cu ajutorul nostru

Aparițiile noastre în media

Iată ce spun clienții noștri

 • Lucrez cu aceasta companie de mai bine de un an in dezvoltarea conceptului Bubble Waffles. A fost cea mai buna decizie facuta in pandemie. Profesionalismul, cunostintele, contactele cu care acesti oameni au venit la pachet au facut diferenta. Asa ca daca vrei sa accesezi o franciza sau sa iti francizezi afacerea, acesta este locul!

  Matei Cristian Avatar Matei Cristian
  13/02/2022

  Sunt foarte implicați in proiectele pe care le susțin. Felicitări!

  lupu bogdan Avatar lupu bogdan
  13/02/2022

  O echipa dinamica, experimentata, profesionista si f amabila

  Leonard Guragata Avatar Leonard Guragata
  13/02/2022
 • Este minunat sa găsești oameni care sunt dispuși sa te ajute pe termen lung și care sunt acolo pentru tine gata sa îți ofere tot sprijinul de care ai nevoie!

  Diana St Avatar Diana St
  13/02/2022

Întrebări frecvente

Bootcampul este util business-urilor cu o cifră de afaceri de peste 500.000 € și care au un model de business multiplicabil. Scopul este de a oferi claritate și clarificare asupra rutei de scalare, pașilor de urmat în francizare sau parteneriere și să poți avea un plan realist de francizare al afacerii tale în mod sustenabil.

Întregul proces se bazează pe timpul și disponibilitatea ta si a echipei tale. Așadar, vom programa o întâlnire atunci când ownerul, cât și oamenii cheie din echipa de management a afacerii pot fi prezenți.

Te regăsești în cele de mai jos? Te așteptăm la Bootcamp.

 • ai un model de afacere care consideri că se poate replica;
 • ai o echipă de minim 2-3 persoane în managementul companiei (“lupii singuratici” nu prea fac performanță în franciză);
 • ai un mindset de scalare și deschidere la parteneriate strategice;
 • ai un business profitabil.

Evenimentul se va desfășura fizic, la locația voastră, deoarece este important să simțim energia și prezența voastră, să vedem și să înțelegem procesul și activitatea organizației.

Prețul oscilează în funcție de client și de nevoile acestuia. Bootcampul de francizare este un serviciu foarte specializat, care necesită un nivel înalt de competență din partea consultanților implicați.

Aplică la BOOTCAMP în vederea francizării

Completează formularul de aplicare și hai să ne cunoaștem cât mai curând.